Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Videós felvételek a Bayern München nagy bajnoki ünnepléséről

A Bayern München megadta a módját az ünneplésnek, bár a 2023-as bajnoki cím kissé nehézkesen került be a vitrinbe.

Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bayern München egy ideje a legnagyobb favorit a Bundesligában, köszönhetően annak is, hogy igazi sztárcsapat. Nagy nevek csatlakoztak a bajorokhoz, de az elmúlt időszak nem éppen a nagy sikerekről szólt.

A Bajnokok Ligáját is nyert csapat rendkívül ingadozó formát mutatott, majd egy edzőváltáson is átestek. Tuchel ugyan nagy győzelemmel érkezett meg a kispadra a korábbi csapata, a Dortmund ellen, később nem egy pofonba futottak bele. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Hamar kikezdték a PSG egykori trénerét, aki BL-t nyert a Chelsea-vel, majd szép lassan biztossá vált, hogy Kahn-t is ki fogják rúgni. Ez megtörtént, viszont a Bayern bajnoki címet ünnepelhetett Németországban.

A csapatnál boldogok voltak, még ha nem is felhőtlenül, addig a Dortmund rajongói összeomlottak. Rendkívül drámain alakult a végjáték, a riválisnak is 71 pontja lett, de még ez sem volt elegendő a cím elhódításához.

A müncheniek emiatt még boldogabban vágtak bele az ünneplésbe, ami még tartani fog egy ideig, különösen amiatt, mert a csapat nem lesz ott a Bajnokok Ligája döntőjében, szemben a Manchester Cityvel és az Interrel.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.