Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Megkapta az árcéduláját a Bayer Leverkusen egyik legnagyobb sztárja

A Bayer Leverkusen vezérigazgatója, Fernando Carro 150 millió eurós vételárat kérne a középpályás Florian Wirtzért, ezzel is jelezve, hogy a klub meg akarja tartani sztárjátékosát.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Bayer Leverkusen vezérigazgatója, Fernando Carro egyértelművé tette, hogy Florian Wirtz, a klub egyik legjobb teljesítményt nyújtó középpályása 150 millió euró alatt nem kerül eladásra. A mindössze 20 éves Wirtz a jelenlegi szezonban mutatott kiemelkedő teljesítményével több élcsapat figyelmét is felkeltette, így várhatóan sokan bejelentkeznek majd érte.

A Marcának adott interjújában azonban Carro igyekezett lehűteni a kedélyeket, egyben szűkíteni azon klubok számát, akiknek esélye lehet a játékos megszerzésére: „Nincs olyan játékos, aki eladhatatlan lenne, de az biztos, hogy 150 millió alatt Wirtz nem távozhat”, mondta. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Carro megerősítette korábbi állítását is, miszerint más klubok érdeklődése ellenére Wirtz, akinek szerződése 2027-ig szól a Leverkusennél, a jövő nyár végéig még biztosan a klubnál marad. A terv ugyanis az, hogy megerősítsék a csapatot, mindezt pedig oly módon tegyék, hogy közben a kulcsjátékosokat is megőrizzék.

A vezérigazgató azt ugyanakkor elismerte, hogy egy népszerűbb játékosuk távozhat a klubtól, az érte kapott összegből ugyanis két-három új szerzeményt is finanszírozni tudnak, ám azt megerősítette, hogy Wirtz biztosan nem lesz a távozók között.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.