Csütörtökön mutatkozik be a Battlefield 2042 forradalmi játékmódja

DICE
not image

Kulcsár Péter

2021. október 14. - 00:40

A Hazard Zone névre keresztelt játékmód hasonlít a hagyományos battle royalokra, azonban a fejlesztők szerint sokkal kiforrottabbá varázsolták.

Csupán egy hónapra vagyunk a Battlefield 2042 megjelenésétől, a nyílt bétát pedig már sokan kipróbálhatták, bár egyelőre még nem nyerte el minden rajongó tetszését, ám az elkövetkező négy hétben még javíthatnak renoméjukon a DICE fejlesztői.

Valószínűleg elnyerhetik majd a gamerek kegyeit az új játékmódok, melyek közül kiemelendő a Hazard Zone, ami ezen a héten fog debütálni online keretek között, így végre kiderülhet, milyen nyalánkságokkal készült számunkra a programozógárda.

Az előzetes pletykákkal ellentétben a Hazard Zone nem egy tradicionális értelemben vett battle royal, hiszen bár ugyanúgy csapatokba verbuválva kell nekiveselkednünk az ellenséges alakulatoknak, egyetlen halál helyett respawnolhatunk, ami azt jelenti, hogy sokkal inkább fog hasonlítani a klasszikus Battlefield-játékélményre a kaland.

A hivatalos bemutató előtt egy 32 másodperces rövidke előzetessel borzolja a kedélyeket a DICE, ám túl sokat már nem kell várnunk a bejelentésre, hiszen október 14-én, csütörtökön, magyar idő szerint délután 6 órakor bemutatásra kerülhet az új game mód.