Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Megvan az Újpest új edzője, Mészöly Géza utódja

Mészöly Géza váratlan távozása után bejelentette az Újpest az új edzőjét, aki új lendületet adhat a klubnak.

...svg content...Fotó: ujpestfc.hu
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokakat meglepett Mészöly Géza távozása, akit hosszú távra szerződtettek, legalábbis úgy tűnt. Végül hamar távozott, és már Bartosz Grzelak van a helyén, akiben nagyon bízik az elnökség, és sokat is várnak tőle a folytatásban.

„Örömmel értesítelek Benneteket, hogy Bartosz Grzelak lett az Újpest FC vezetőedzője. Ezt a rendkívül fontos döntést hosszas kiválasztás előzte meg, melyben több, kifejezetten jó jelölt közül tudtunk választani.” – olvasható az elnöki üzenetben, ami pénteken a késő esti órákban futott be. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Többek között azért is esett rá a választás, mert megmutatta, képes egy tabella végén tanyázó csapatból dobogós alakulatot faragni, és pontosan ez a cél Újpesten. „Az egyik legerősebb szempont, ami alapján rá esett a választás, az az erős vezetői képessége, melyet remekül használva képes arra, hogy csapatot kovácsoljon a magyar és a külföldi játékosok egyvelegéből. Edzői karrierje során több bajnokságban is képes volt a tabella alján lévő csapatból egy dobogóért küzdő egységet kovácsolni.”

Az NB1-ben már bizonyított, így az Újpest pontosan tudta, kit igazol le, kinek ad lehetőséget. Minden oka megvan bizakodni a csapatnak, akik egy teljes megújuláson mennek keresztül az új szezon előtt. „Fontos szerepet játszott a döntésben, hogy az OTP Bank Ligában már bizonyított, remekül fel tudtuk térképezni. Olyan edzőről van szó, aki a megújuló klub filozófiájával azonos értékeket képvisel. Hisz a kemény, kitartó és következetes munkában, az elemzések, adatok felhasználásában és a széleskörű szakmai stáb közös munkájában.”

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.