Clouds
21 Budapest
Dollár
344,33 Ft
Euró
368,88 Ft
Font
428,05 Ft
Bitcoin
25,634 $

Barta Sylvia kifogástalan formája csak dicséretet érdemel

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Barta Sylvia sok mindenre büszke lehet az életében, többek között a lenyűgözően fiatalos vonalaira is.

Barta Szilvia mindig jó példa arra, hogy egy nő nemcsak a 20-as éveiben lehet jó nő. 30, 40 és 50 felett is van élet, ráadásul nem is akármilyen, amit fontos a nyilvánosság számára is bemutatni, mert nagyon átbillent a mérleg a másik oldalra.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Jelenleg többségében minden a fiatalokról szól, és sokan már a 30-as éveikben jár nőket is „öregnek” tartják, ami abszurd. Egy nőt nem a kora határozza meg, hanem a karaktere és a személyisége, a megélt tapasztalatai.

Ez valóban így működik, és mindenki láthatja, hogy Sylvia mennyire csinos, sportos, és olyan egészségtudatos életet él, amit sokan másoknak is érdemes lenne követniük. Ez nemcsak a külsőről szól, hanem a belső energiákról is, amik folyamatosan formálják a karakterünket.

„Ma egy közelgő sportesemény az IFBB Diamond Cup Hungary sajtótájékoztatóján a “Sztárok az Egészségért “ program nagyköveteként beszélhettem a mozgás és sport fontosságáról. Köszönöm „a megtisztelő felkérést @csaba_bara!” – írta a korábbi posztjában a TV2 sztárja.

Ha szeretnétek többféle edzést, óratípust és új sporteszközöket kipróbálni, valamint egészséges finomságokat kóstolni, akkor találkozzunk június 4-én a @smartsportexpo_fitnessfestival-on!” – üzent Sylvia.