Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Vadítóan szexi piros ruhában videózták Barta Sylvia

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Barta Sylviának is nagyon tetszett ez a különleges egyberuha, ami igényes módon emeli ki a formáit, a vonalait.

Barta Sylvia az egyik olyan hírességünk, aki több mint fiatalosan tartja magát. Minden közrejátszik ebben, nemcsak a genetika, hiszen a TV2 sztárja egészséges, sportos életmódot él, ami kifizetődő számára.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Mindenki láthatja, hogy milyen vonzó, és nem kevés évet tagadhatna le a korából. Sokat sportol, odafigyel a bőre ápolására, igyekszik pihenni is, keveset stresszelni, és így tovább, mert ezek is fontos dolgok.

Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Sylvia ilyen formának örvendjen, amiért csak dicséret illeti. A divat is fontos részét képezi az életének, akárcsak a karrierjének, mert amikor televízióban szerepel az ember, külön műsora van, nagyon nem mindegy, milyen megjelenést kap.

A TV2-nél is kiváló szakemberek dolgoznak, akik remek érzékkel választják ki azokat a darabokat, amik a lehető legjobban mutatnak a hírességeknek. A Sylviát egyenesen elvarázsolta az a piros ruha, amit viselt, és véletlenül a férfi öltözőbe nyitott be.

„Amikor egy piros ruha annyira elvarázsol, hogy egy ajtóval odébb, egyenesen a férfi öltözőbe mész be… Legyen szép napotok nektek is!” – írta a posztjában humorosan Sylvia, aki mindig szenzációs formában van.