Elfogytak a szavak Barta Sylvia formája láttán, filterek nélkül is (fotók)

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azt kell mondjuk, hogy a kék szín is nagyon jól áll Barta Sylviának, aki az egyik legcsinosabb televíziós szakember.

Barta Sylvia egy igazi motivátor a fiatalos lendületével, mind fizikálisan, mind mentálisan, hiszen a kettő összefügg egymással. Nincs meg a kettő egymás nélkül, ha sikerről beszélünk, és ez így van rendjén.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Mindez erősen megmutatkozik a TV2 sztárjának formáján, nem lehet eleget dicsérni. Jobbnál jobb fotók jelennek meg róla, és ezek az egyberuhák szenzációsan állnak rajta, sok dicséretet is kap miattuk.

Sylvia különleges adottságokkal rendelkezik, de ez mit sem érne, ha nem lenne ennyire kitartó. Minden ösztönzés megvan benne ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot, és sok esztendőt tagadhatna le a korából.

Azt kell mondjuk, ezek az élénk színek is remekül festenek rajta, és ez a ruha a szokásosnál is jobban áll neki. Különleges napon vette fel, hiszen a szerelme születésnapját ünneplik, ami mindig fontos.

„Innen is boldog születésnapot kívánok Szerelmem, Ádám!” – írta a posztjában Sylvia, aki egyértelművé tette, nincsenek filterek a fotóján, valóban ennyire látványos a formája, csak dicsérni tudjuk.