Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Barta Sylvia bikinis testére már nincs magyarázat

Fotó: Instagram/Barta Sylvia
not image

Takács Petra

2022. június 26. - 18:16

Maximum annyi, hogy kiváló genetikával rendelkezik, egészségesen él, sokat sportol, odafigyel magára, és kiegyensúlyozott az élete.

Ez egy igencsak erőteljes kombináció, amit a fiatal generáció számára is ajánlanánk, mert egyre inkább ellustulóban vannak. Ennek pedig korai elhízás lehet a vége, ami számtalan betegséget hozhat magával, nem beszélve a rossz kedvről, a depresszióról, és így tovább.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Szerencsére a korábbi generáció tagjai közül vannak páran, akik ékes példája annak, hogy a kor nem számít, és kizárólag az a fontos, hogyan érezzük magunkat. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor minden adott a boldogsághoz.

Az egyik kedvenc sztárunk, Barta Sylvia is az egyik legjobb példa erre, aki valami egészen hihetetlenül jó formában van. Nagyon sok 20 éves még csak versenyezni sem tudna vele, annyira top, és ezért csak dicséretet érdemel.

Szentkirályi Alexandra egy szívbemarkoló ukrán-magyar történetet osztott meg

Nyilván ez nem verseny, ugyanakkor beszédes, hogy egy 50-es évei elején járó nő mikre képes, noha az ő szervezete már nem úgy reagál, mint például 30 évvel ezelőtt. Ennek ellenére díjnyertes a formája, sokat mosolyog, pozitív, kiváló karakter.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.