Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

A Barca új szponzorának segítségével akár meg is szerezhetik Haalandot

Fotó: MTI/EPA/ANP/Maurice van Steen
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barca komoly gazdasági válsággal küzd, a szponzorok azonban ezt nem hagyják annyiban: a klub egyik vágya Haaland szerződtetése, az új szponzorral pedig akár meg is valósulhat.

Erling Haaland, a norvég titán évek óta egyre nagyobb figyelmet kap a futballvilágban, s mivel ő maga is meccsről meccsre bizonyítja tehetségét és rátermettségét, napjaink egyik legjobb csatárává vált, ami miatt nem meglepő, hogy a legnagyobb klubok versenyeznek érte.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A legtöbben már elkönyvelték a tényt, hogy Haaland búcsút int a Borussia Dortmundnak, és vagy a Manchester City felé, vagy a PSG felé veszi az irányt. Mindez nem elképzelhetetlen, azonban a gazdasági válsággal küzdő Barcára eddig senki nem gondolt – pedig az új szponzornak köszönhetően akár még a Barca is lehet a cél.

Miután a szponzori szerződések többsége már lejárt vagy lejáróban van, a Barca is új szponzorok után nézett, és több név is felmerült a napokban: a Crypto Exchange például 70 millió eurót tudna adni szezononként a klubnak, egy szaúd-arábiai befektetési alap pedig egyenesen 100 millió eurós ajánlattal dolgozik szezononként.

Habár az utóbbi a fichajes.net értesülései szerint eddig nem igazán győzte meg a Barcát, s bár a pénz nagyon is jól jönne, vannak fenntartásaik a háttér miatt. Rövidesen megszülethetnek a szponzori megállapodások, ezért érdemes figyelemmel kísérni a fejleményeket, hogy kiderüljön, mennyi esély van arra, hogy Haaland a Barca színeiben lépjen pályára a jövőben.