Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

A Barca-PSG-Manchester City hármas transzferköre lehet a nyár utolsó nagy dobása

Fotó: Twenty20

Bense Róbert

2022. augusztus 9. - 15:29

A feltételezés életszerű, a megvalósulása talán már egy fokkal kevésbé.

A Paris Saint-Germain, a Barcelona és a Manchester City egyetlen céllal vágott bele az idei átigazolási szezonba: akárhogyan is, de meg kell erősíteni a csapatot. Nem is véletlen lettek a transzferidőszak főszereplői, a mozgolódásnak azonban még nincs vége.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Habár a megválaszolatlan kérdések száma egyre csökken, távozások és érkezések még így is várhatóak, nem mellesleg a három csapat között igazi cserebere indulhat az elkövetkezendő hetekben.

A Barca ugyanis élénken érdeklődik a portugál Bernardo Silva szerződtetésének lehetősége iránt, akinek esetleges távozása viszont komoly űrt hagyna Manchesterben, Pep Guardiola pedig a PSG-s Marco Verrattival pótolná a hiányát.

A kör a párizsiaknál folytatódna, akik Frenkie de Jongra vetnék ki a hálójukat, ezzel pedig mindhárom csapat megtalálhatná a számításait. Messze nem földtől elrugaszkodott dolgok ezek, még akkor sem, ha szerencsés csillagállás kell hozzá.

A következő napokban várhatóan közelebb kerülhetünk az igazsághoz, a három játékos átigazolási költsége, a szerződések hossza, valamint a bérek fogják meghatározni azt, hogy van-e sansz erre a forgatókönyvre – írja a Fichajes.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.