Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

A Barca-PSG-Manchester City hármas transzferköre lehet a nyár utolsó nagy dobása

A feltételezés életszerű, a megvalósulása talán már egy fokkal kevésbé.

...svg content...Fotó: Twenty20
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain, a Barcelona és a Manchester City egyetlen céllal vágott bele az idei átigazolási szezonba: akárhogyan is, de meg kell erősíteni a csapatot. Nem is véletlen lettek a transzferidőszak főszereplői, a mozgolódásnak azonban még nincs vége.

Habár a megválaszolatlan kérdések száma egyre csökken, távozások és érkezések még így is várhatóak, nem mellesleg a három csapat között igazi cserebere indulhat az elkövetkezendő hetekben. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A Barca ugyanis élénken érdeklődik a portugál Bernardo Silva szerződtetésének lehetősége iránt, akinek esetleges távozása viszont komoly űrt hagyna Manchesterben, Pep Guardiola pedig a PSG-s Marco Verrattival pótolná a hiányát.

A kör a párizsiaknál folytatódna, akik Frenkie de Jongra vetnék ki a hálójukat, ezzel pedig mindhárom csapat megtalálhatná a számításait. Messze nem földtől elrugaszkodott dolgok ezek, még akkor sem, ha szerencsés csillagállás kell hozzá.

A következő napokban várhatóan közelebb kerülhetünk az igazsághoz, a három játékos átigazolási költsége, a szerződések hossza, valamint a bérek fogják meghatározni azt, hogy van-e sansz erre a forgatókönyvre – írja a Fichajes.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Elsüllyedt egy teherhajó Tajvannál a pusztító tájfun alatt, nem találják a legénységet

Egy kilenc főből áll teherhajó süllyedt el Tajvannál a tájfun idején, egyelőre nem találják a személyzetet.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.