Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

A Barca tényleg mindent megtesz Dembélé hosszabbításáért

Fotó: Alejandro Garcia
not image

Borbély Fanni

2021. november 9. - 17:43

A Barca egy egészen új megközelítést alkalmaz a játékos esetében, mivel mindenképpen meg akarják tartani: kiemelt szerepet szánnak neki, ha hajlandó aláírni.

A dolog pedig ott kezdődött, hogy a Barca új edzője, Xavi közölte, hogy jelenleg prioritást élvez a csapat számára, hogy Dembélé hosszabbítson. A klub azonban egyelőre nem tudott olyan ajánlatot letenni az asztalra, melyre a játékos is áldását adta volna, ami érthető, hiszen a klub még mindig komoly gazdasági problémákkal küzd.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Mateu Alemany, a klub sportigazgatója azt javasolta Dembélé megtartására, hogy ajánljanak fel neki egy kiemelt szerepet a csapatban, ezzel ugyanis valamelyest kiegészíthetnék az alacsonyabb fizetést. A klub elképzelése, hogy Dembélé szerződését olyan formában írják meg, hogy az tartalmazzon a pályára lépéséhez kötött elemeket is.

Mivel most nem arról lenne szó, hogy a pálya bármely területére oszthatják, a pályára lépések után is kapna bónuszt, sőt, a sport.es értesülései szerint ezen felül is beépítenének egyfajta “kollektív bónuszt” a szerződésbe. Ezek alapján tehát a Barca azt tervezi, hogy a játékos fizetése elsősorban nem teljesítményéhez lesz kötve, hanem inkább a pályára lépéséhez. A kérdés már csak az, hogy Dembélé hogyan dönt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.