Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

A Bandai Namco döntött, elkaszálja a Gundam Evolutiont

Ez azt jelenti, hogy hamarosan eltűnik a cím PlayStation és Xbox konzolokról is.

Fotó: Bandai Namco
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az egykor kifejezetten népszerű, ráadásul ingyenesen játszható multiplayer lövöldözős játék hamarosan bezárja kapuit, ugyanis a Bandai Namco megerősítette, hogy véget vet a Gundam Evolution életének. A bejelentés kissé meglepő, főként annak fényében, hogy a játék a hivatalos közlés szerint alig több mint egy évvel a debütálása után, novemberben véglegesen leáll.

A fejlesztők köszönetet mondtak minden játékosnak a támogatásért, ám elmondásuk szerint a jövőbeli fejlesztéseket már nem lehetne úgy fenntartani, hogy azokkal a játékosok is elégedettek legyenek. A játékot sokan kedvelték, hiszen egy Overwatch-ihlette címről van szó, s ügyesen emelték át az eredeti forrásanyagból a mobile suitokat is. Soron kívül A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

A Gundam Evolution egy játékon belüli battle pass-t is tartalmazott, valamint loot boxokat a különböző ritkaságú tartalmak feloldásához. A Bandai Namco Online fejlesztőcsapata csütörtök reggel jelentette be, hogy a Gundam Evolution online szolgáltatása hivatalosan november 29-én véget ér.

Addig azonban még van idő, és ugyanúgy minden platformon játszható lesz, ami magában foglalja a PC-t, a PS4-et, a PS5-öt, az Xbox One-t és az Xbox Series X/S-t is. Ezen felül a frissítések továbbra is megjelennek majd az augusztus 23-án induló 6. szezonban, valamint a játék október 25-én kezdődő utolsó szezonjában.

Végül pedig bejelentették, július 21-én, 23:00-kor tartanak egy utolsó Mission Briefing livestreamet, ahol a Gundam Evolutionrel kapcsolatos összes fennmaradó tervet megvitatják.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.