Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

További Hírek

A videójáték alapján készült film garantálja a borzongást.

Úgy tűnik, igaza volt a szivárogtatóknak és még idén megkapjuk a Call of Duty: Modern Warfare III-at.

Ez azt jelenti, hogy hamarosan eltűnik a cím PlayStation és Xbox konzolokról is.

Európa-bajnok lett Magyarország, a legrosszabb értelemben: a legfrissebb adatok szerint ugyanis Magyarországon volt a legmagasabb az infláció novemberben.

Rengeteg bejelentés érkezett a honvédség tűzszerészeihez novemberben, csak az előző hónapban ugyanis 106 alkalommal csörgött náluk a telefon.

Már az októberi adatok is azt mutatták, hogy komoly visszaesés történt a használtautó-importban, novemberben pedig stagnált a forgalomba helyezett külföldi használt személyautók száma.

Ha a tavalyi év azonos időszakát tekintjük, ez a visszaesés brutális, 27 százalékos, noha annyira nem meglepő a tendencia, hiszen sokan azt sem tudják, miből fizetik ki a rezsit, nemhogy saját lakás vásárlásán gondolkodjanak.

Ezt az intézkedést pedig azzal magyarázták, hogy majd csak akkor lesz lehetőség a támogatás újranyitására, ha végre sikerül megállapodni az Európai Unióval a helyreállítási alap pénzeiről.

A csipszadó robbanásszerű növekedése, a forint ingadozása, valamit a sör jövedéki adójának a növekedése miatt voltak kénytelenek meghozni a döntést.

A szerző pedig a Diana hercegnőről írt sikerkönyv írója, Andrew Morton.