Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Balatoni vonatgázolás: egy 70 év körüli férfi vesztette életét

Sajtóértesülések szerint egy 70 év körüli férfi vesztette életét a keddi balesetben.

Fotó: Liner.hu
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Tapolcáról 7:34-kor Kelenföldre elindult sebesvonat (9707) elgázolt egy embert Balatonfüred és Balatonarács állomás között. A Mávinform korábbi tájékoztatása szerint a baleset miatt a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

A 24.hu megkeresésére Bertók Judit, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A portál értesülései szerint a halálos áldozat egy 70 év körüli férfi. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A halálos kimenetelű gázolás kapcsán a Mávinform Facebook-oldalán megosztotta, 10:55-kor megindulhatott a közlekedés Balatonfüred és Alsóörs között, így már nem kellett átszállni pótlóbuszra. A Kelenföldről 9:12-kor Tapolcára (9792), valamint a Tapolcáról 9:34-kor Kelenföldre (9797) elindult sebesvonat már teljes útvonalán közlekedik. A Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon kora délutánig helyreállhat a menetrend.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.