Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Már szombaton megrendezik a Bahreini Nagydíj F1-es futamát, kövesd élőben

Azok, akik kíváncsiak az évadnyitó F1-es nagydíjra, a Bahreini Nagydíjra, élőben követhetik figyelemmel az eseményeket.

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Elrajtolt a Forma-1 mezőnye 2024-ben, ezúttal Bahreinben, de egyelőre sokk nem ért bennünket, mert a Red Bull maradt az élen. Pontosabban mondva Verstappen, mivel úgy tűnik, Pérez ezúttal sem tudja tartani a lépést a holland világbajnokkal, aki egyértelműen sokkal többet képes kihozni az autóból.

A tavalyi év ellenére is maradhatott Pérez a helyén, ám lehetséges, hogy ez jövőre változni fog, miután többeknek lejár a szerződése, és Hamilton a ferraris átigazolásával igencsak beindította a lavinát. Érdekes lesz látni a helyezkedéseket, akárcsak azt, hogy a kortalan klasszis Alonso a Mercedeshez szerződik-e az Aston Martintól. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Unatkozni így sem fogunk a Bahreini Nagydíj alatt, már csak amiatt sem, mivel ez az idei első futam. Verstappen az élről vághat neki a távnak, addig a Mercedes és a Ferrari abban reménykedik, hogy a hosszabb etapokon befoghatja a címvédőt. Többek között erre is fény derül délután, amikor is a csapatok felállnak a rajtrácsra. Az eseményeket az M4 Sport élőben közvetíti 16 órától.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.