Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Ázsia Expressz: Vágner Fanni megsemmisült Hegyes Berci nélkül, megviselte lelkileg

Mint mondta, ezzel a dologgal nem tudott megbarátkozni, szerelme nélkül azt érzi, nincs meg benne az az energia, ami előre vinné.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hegyes Berci és kedvese, Vágner Fanni nagyon boldogok, hogy részt vehettek az idei Ázsia Expresszben, ugyanakkor elismerték, már nem csinálnák újra a versenyt. Szerintük sokszor rögös volt az út, de kár lett volna kihagyni, mert egy felejthetetlen élményben volt részük rengeteg kalanddal.

Ördög Nóri a döntő hét elejére utalva felelevenítette, hogy a párokat különválasztották, ami leginkább Fannit viselte meg. Korábban azt is elmondta, amikor a párcserés játéknál Kafi mellé került, hogy őt nagyon nehezen érint, ha párja nincs mellette. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Amikor Fanni felidézte, milyen volt a szerelme nélkül a döntő hetén, úgy fogalmazott: „Hát én szerintem itt azt mondtam, hogy na most megsemmisülök akkor. (…) Ezzel a dologgal nem tudtam lelkileg megbarátkozni, hogy egyedül kell hogy menjek, azt sem tudom hova”.

Nóri szerint a lány abból meríthetett volna egy kis önbizalmat, amilyen teljesítményt nyújtottak addig a Bercivel, amelynek kapcsán Fanni úgy vélekedett, talán túl félős. Nóri viszont azt gondolta, hogy ez egyáltalán nem igaz, számtalanszor bizonyította már az ellenkezőjét.

„Talán azért gondolom, mert nyelveket amúgy nem beszélek, csak ilyen nagyon alap szinten, inkább elactivity-zek. Amikor magamra vagyok hagyva, akkor saját magamnak is furcsa módon nagyon visszahúzódó leszek. Nincs meg bennem az az energia, ami így előre vinne” – magyarázta.