Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Ázsia Expressz: Dráma, Gelencsér Timi és Rozs Geri visszatérhetett

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. október 28. - 20:45

Gelencsér Timi és Rozs Geri megkapta a lehetőséget, hogy folytassák az Ázsia Expresszt, ráadásul ők választhatták ki azt a két ellenfelet, akikkel hajszázni fognak.

Az Ázsia Expressz 2022-es évadának első kiesője Rozs Geriék voltak, ami rögtön felért egy sokkal, hiszen sokan a döntőbe várták őket. Nem jött össze nekik az a bizonyos nap a hajszán, így mehettek haza.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Legalábbis úgy tűnt, mert folyamatban volt egy nem kis csavar a sztoriban, de ez nemcsak őket érintette. Másodikként Gelencsér Timi és Balogh Szimi pottyantak ki, ami minden eddigi évad egyik legnagyobb meglepetése volt.

Tegyük hozzá, végig hátráltatták őket az erejük miatt, és még szerencséjük sem volt. Timi és Szimi emelt fővel távozhatott, ugyanakkor az Exatlon Hungary ezüstérmese egy olyan lehetőséget kapott, amit nem tudott visszautasítani.

Ördög Nóri jelentette be a fordulatot, miközben Marics Petiék nem akarták elhinni, hogy kiküldték őket hajszára. Többszörösen csalódtak, főleg Győzikéékben, mert tőlük aztán nem vártak szavazatot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2