Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Azahriah is kiállt Ádám Martin mellett: „az egész ország szívéből büszke erre az emberre”

Az énekes úgy fogalmazott, „sajnos az emberek rosszindulatát nem lehet megállítani”, azt viszont kétségtelennek tartja, hogy hazánk igazán büszke a csatárra.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, Ádám Martinról, a magyar labdarúgó-válogatott csatáráról meglepő módon mémeket készítettek a Svájc elleni meccs után. Később a focista is reagált erre, aki azt mondta, sértődés helyett inkább jókat nevet ezeken a dolgokon, nincs vele igazán problémája. „Visszajut hozzám egy-két engem ábrázoló mém, de jókat röhögök rajta. Ilyen testalkatom van, ilyennek születtem, persze akkor még kisebb voltam” – fogalmazott.

Megjegyezte, van egy genetikája, amivel nem tud mit kezdeni, így született. „Van egy genetikám, ez van. Ha Németországnak győztes gólt rúgok, akkor nem azért lesz, mert a mémeket nézegettem és ez felhúzott volna” – tette hozzá. A mémek megjelenése után azonban többen is úgy érezték, hogy ki kell állniuk Ádám Martin mellett. Például Marco Rossi szövetségi kapitány is így tett, aki szerint elfogadhatatlan és tiszteletlen, amikor az online térben sértegetik a játékosokat – írja a Blikk. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Rossi kiemelte: nagyon kellemetlen, ami Ádám Martinnal történt, ugyanakkor úgy véli, ez csak annak köszönhető, hogy „sok idióta ül a billentyűzet mögött”. A Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követő keddi sajtótájékoztatón a szövetségi kapitány azt is megjegyezte: „Az ő testfelépítése olyan, amilyen. Reméljük, gólt fog lőni az Eb-n, az nagy megelégedettséggel töltene el. Őt nem hiszem, hogy megérintette volna, mert kivételes srác. Örülünk, hogy itt van velünk”.

De a nemrégiben három közel telt házas, Puskás Arénás koncertet adó Azahriah is úgy döntött, hogy védelmébe veszi a csatárt, ezzel kapcsolatos gondolatait pedig a közösségi médiás oldalán fejtette ki – szúrta ki a 24.hu. „Sajnos az emberek rosszindulatát nem lehet megállítani, de azt bizton állíthatom, hogy az egész ország szívéből büszke erre az emberre, és ez a lényeg!” – írta az énekes az Instagram-sztorijában.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.