Az eddigi legjobb hírek a megkéselt hős magyar rendőr állapotáról

Budapest, 2020. december 24. Rendőrségi helyszínelők 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház előtt, ahol egy rendőr lelőtte a járőrtársa életére törő férfit. A késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték. MTI/Mihádák Zoltán
not image

A T-800-as

2020.december.26 - 17:40

Napról napra jobbnál jobb híreket olvashatunk Péter állapotáról, aki megindult a felépülés útján, hiszen már nem szükséges az intenzív osztályon való ápolása.

Napról napra jobbnál jobb híreket olvashatunk Péter állapotáról, aki megindult a felépülés útján, hiszen már nem szükséges az intenzív osztályon való ápolása.

Emberek milliói kapták fel a fejüket a hős magyar rendőr történetére, aki két nappal ezelőtt önfeláldozó módon mentett emberéleteket. Hozzá hasonlóan a társa is hős volt, aki nélkül valószínűleg Péter sem lehetne életben.

Rengetegen aggódtak a rendőr életéért, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett a késes támadásban, és az első kérdése az volt, hogy mikor állhat ismét munkába. A Magyar Rendőrség most remek híreket osztott meg róla, mert kiderült, hogy már nincs az intenzíven.

„Péter jobban van, nincs intenzíven, a Honvéd Kórházban gyógyul tovább. Hogy ez így lehessen köszönet illeti az Országos Mentőszolgálat mentőseit, mert a helyszínen nyújtott gyors és szakszerű ellátásuknak köszönhetően az életveszélyesen megsebesített kollégánk időben kórházba kerülhetett.” – írják a hivatalos közleményben.

Így zajlott a hős rendőr életmentő operációja az újpesti támadást követően

„Hálával tartozunk a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának is, hogy a speciális sebészi és harctéri sebesülések ellátásában jártas munkatársaik életmentő műtétet végeztek, megmentve ezzel Péter életét.”