Dollár
423,25 Ft
Euró
420,98 Ft
Font
483,45 Ft
Bitcoin
20,171 $

Forgalommal szemben hajtott, majd kiakadt, amikor rászóltak

Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
not image

Nagy Noel

2021. június 12. - 16:41

Nem igazán zavartatta magát annak az Audinak a sofőrje, amelyik egy forgalmas egyirányú úton a forgalommal szemben hajtott Budaörsön.

Amikor egy másik sofőr erre figyelmeztette, vitatkozni kezdett, ráadásul nem zavarta a többi szembejövő autós sem, hanem továbbment – derült ki a Bpiautosok YouTube-csatornáján közzétett videóból.

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

A szabályos autós hangján egyértelműen hallatszódott, hogy kiakadt az audisra és számon kérően kérdezte meg, hogy mégis mit művel. Ehhez pedig még kicsit keresztbe is fordította az autóját, hogy a szabálytalan sofőr ne tudjon továbbmenni.

A fedélzeti kamerás felvétel készítője szerint a szabálytalan sofőr pontosan tudta, hogy rosszul közlekedtek, de nem érdekelte. A Tényeknek nyilatkozó vezetésoktató szerint ilyenkor nem árt figyelmeztetni a szabálytalan sofőröket:

„Kérdés az, hogy mi lesz a fogadtatás. Az agresszió a közúton minden esetben problémás, ha verbális, ha fizikai, utána amikor megyünk tovább, már mindenki felpaprikázva megy, már mással fog foglalkozni és nem a vezetéssel”

Hozzátette: ilyenkor pontosan az a nehéz a vezetésoktatóknak, hogy elmagyarázzák a tanulóknak, hogy a „30-as tábla 30-at jelent” és hasonlók, mivel jogosan nem érti, hogy ha ezt más megteheti, akkor ő miért nem.

A Tények tudomása szerint egyébként a sofőr, aki a felvételt készített a szabálytalankodóról, feljelentést fog tenni az ügyben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.