Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Ausztrál Nagydíj: Tsunoda szenzációs F1-es startja, miközben Alonso kiforgott előtte

Yuki Tsunoda a második újraindítást különösen jól kapta el, bár nem sokkal később véget is ért a 2023-as Ausztrál Nagydíj.

...svg content...Fotó: EPA/JAMES ROSS
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tsunoda nem mondhatja magát tapasztalatlan versenyzőnek a Forma-1-ben, miután ez már a harmadik teljes szezonja. 2021-ben debütált az AlphaTauri színeiben, és jelenleg is az olasz vérvonallal rendelkező csapat tagja.

2021-ben 32 pontig jutott, amivel a 14. helyen zárta a bajnokságot, és egy alkalommal majdnem dobogóra állhatott. A tavalyi éve már messze nem volt ilyen sikeres, és ez a pontjainak számán is meglátszott. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Jelenleg egy minden eddiginél szorosabb mezőnyben bizonyíthat, és miután az első két nagydíjon éppen hogy csak nem volt pontszerző, az Ausztrál Nagydíjon begyűjtött pontja sokat jelentett számára.

Kaotikus volt a futam, összesen három rajtot láthattunk, miközben Charles Leclerc azonnal kiesett a Ferrarival. Nem sokkal később George Russell is hasonló sorsra jutott, egyikük sem tudott minek örülni.

A második újraindítás többek között Tsunodának is jól sikerült, remekül kapta el a rajtot, majd arra lett figyelmes, hogy sorra halad el az ellenfelek mellett. Fernando Alonso az orra előtt forgott ki, akit Carlos Sainz Jr. tett arrébb.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.