Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Ausztrál Nagydíj: videón Russell rajtreakciója Verstappen ellen

George Russell remekül kapta el a rajtot a 2023-as F1-es Ausztrál Nagydíjon, amit végül még csak be sem tudott fejezni.

...svg content...Fotó: EPA/JAMES ROSS
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy igazán érdekes és látványos Ausztrál Nagydíjon vagyunk túl a Forma-1-ben. Sok minden történt, Charles Leclerc például nem sokkal az első rajtot követően kiesett a Ferrarival, és nagyon nehéz helyzetbe került.

Alig van pár pontja a monacóinak, és úgy fest, semmi esélye nincs a 2023-as F1-es címre, de lehetséges, hogy a többieknek sem, mert pokolian gyors a Red Bull, és Max Verstappen képtelen hibázni. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Ettől függetlenül még nagyon is benne van a pakliban, hogy remek versenyek várnak ránk, csak ne lenne ez a hosszabb szünet… Utána azonban ismét beindulnak az események, és sorra kapjuk a nagydíjakat.

Melbourne-ben George Russell sem tudott célba érni, noha könnyedén dobogós lehetett volna. Amennyire jól alakultak a dolgai szombaton, annyira nehéz volt számára a vasárnap, miközben elszállt alatta a technika.

A rajtnál még minden rendben volt, olyannyira, hogy be tudott menni Verstappen mellé, aki a pole-ból várhatta a versenyt. Alább Russell reakcióidejét is megnézhetitek, ami szintén beszédes és látványos.