Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Ausztrál Nagydíj: Sainz nagyon merész manővere Gasly ellen (videó)

Videón Carlos Sainz Jr. nagy manővere Pierre Gasly ellen az Ausztrál Nagydíjról, ami érdekes fordulatokat vett.

...svg content...Fotó: EPA/Simon Baker
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Túl vagyunk a 2023-as F1-es szezon harmadik versenyén, ami eddig messze a legjobb volt. Összesen három állórajtot láthattak a rajongók, és még a legvégén is voltak drámai pillanatok az Albert Parkban.

Fernando Alonso semmiről nem tehetett, amikor Carlos Sainz Jr. kiforgatta a Ferrarival. Végül azonban Alonso örülhetett az Aston Martinnal, míg Sainz igen dühösen fogadta a versenybíróság döntését. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Nem mellesleg ezelőtt csak két olyan alkalom volt Alonso pályafutásában, amikor három dobogóval nyitotta a szezont. 2005-ben és 2006-ban sikerült ezt megcsinálnia a Renault-val, aminek a végén bajnok lett.

Ez még egy igen jó előjel is lehet számára, bár a Red Bull olyannyira gyors, hogy nehéz elképzelni, bárki is be tudja őket fogni. Alonso azonban nem adja fel, a végsőkig fog küzdeni, mint teszi azt minden alkalommal.

Sainz pedig a nap egyik legszebb manőverét prezentálta a Ferrari volánja mögött Pierre Gasly ellen a 3-as kanyarban. Nem kérdezett a tapasztalt spanyol, beszúrta a gépet és megszerezte a pozíciót.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.