Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Ausztrál Nagydíj: 10 belsőkamerás F1-es felvétel, amit látnod kell

Megérkezett a várva várt TOP-10-es F1-es összeállítás a 2023-as Ausztrál Nagydíjról, melynek ideje alatt nem volt okunk unatkozni.

...svg content...Fotó: A második helyezett Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője (b) és a harmadik helyezett Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője kezet fog a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Ausztrál Nagydíjának eredményhirdetésén az Albert Park versenypályán Melbourne-ben 2023. április 2-án. MTI/EPA/AAP/Joel Carrett
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán mindenki egyetért abban, hogy az eddigi legjobb F1-es futamot láthattuk idén, aminek Ausztrália adott otthont az Albert Parkban. Nem mindenkinek hozott szerencsét, Charles Leclerc versenye már a rajtot követően a kukába landolt a Ferrarival.

George Russell sem bonthatott pezsgőt, noha a tempója alapján dobogót érdemelt volna, de a Mercedes elfüstölt alatta, és igen látványosan. Fernando Alonso közben ismét dobogóra állt, amit meg is ünnepelt az Aston Martin. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Sorozatban ez már a harmadik dobogója volt a kétszeres spanyol világbajnoknak, aki a pályafutása során korábban csak két alkalommal tudott ilyen erősen kezdeni. Ez akár egy jó előjel is lehet Alonso számára, mert 2005-ben és 2006-ban bajnok lett.

Más kérdés, hogy a Red Bull fölénye miatt erősen valószínűtlen, hogy bárki odaérhet az első helyre a végelszámolásnál a „bikákon” kívül. Meglátjuk, mert ettől függetlenül is várhat ránk pár igazán nagy futam, és jó hír, a Hungaroring is komoly fejlesztéseken fog átesni.

Van időnk a következő futamig, de a hosszabb szünet alatt is igyekszünk Nektek extra tartalmakat hozni. Erre a linkre kattintva az Ausztrál Nagydíjon rögzített legjobb belsőkamerás felvételeket nézhetitek meg.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.