Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Aurelio a kislányával való első találkozásról: kezembe vettem és csókolgattam

Elmondása szerint ma már azokért a dolgokért is hálás, amelyeket korábban lényegtelennek tartott, nem értékelt igazán.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Aurelio két évvel a bevonulása után múlt hét szombaton léphetett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján, hogy büntetését a továbbiakban reintegrációs őrizetben töltse bajai otthonában, ahová édesanyja, Márta és gyermeke édesanyja kísérte el. Hazatértéről számos fotó készült, ám a reality-sztár akkor még nem szeretett volna nyilatkozni.

Ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán elmagyarázta: a büntetés-végrehajtási szabályok továbbra is változatlanok a sajtóval való elítélti kapcsolattartás tekintetében. Tehát Aurelio csak előzetes engedéllyel tehet nyilatkozatot, így arra kérte a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben ezt a szabályt. Ám mint kiderült, a ValóVilág egykori győztese nemrég interjút adott. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Mégpedig Hajdú Péternek, beszélgetésük során pedig több téma is felmerült, így a börtönben töltött idő és a család is. A műsorvezető Instagram-oldalán megjelent rövid videó alapján a teljes interjú kedden este 19 órakor, a FrizbiTV YouTube-csatornáján lesz elérhető, viszont az előzetesben több dolog is elhangzik.

Például Aurelio azt is elmondta, hogy a nagymamája elhunyt, amíg börtönben volt, a szülei és a nagyszülei közül pedig már csak az édesanyja van neki. „Ő meg nagyon anyás volt ugye, és tudtam, hogy anyám egyedül van, és hogy nagyon hiányzok neki” – mondta szomorúan, könnybe lábadó szemekkel.

De a gyermekével való első találkozásról is szót ejtett, ami csodálatos pillanatként maradt meg benne. „Megláttam és úristen, ez én vagyok kicsibe. Kezembe vettem, csókolgattam, de akkor megint abba voltam, hogy úristen, nem fogom fel, hogy itthon vagyok. Azért elképesztő, milyen más lesz minden, hogy az ember elkezdi értékelni az eddigi lényegtelennek tűnt dolgokat” – fogalmazott.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.