Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Igazi álomautóval kabriózik Ördög Nóri (fotók)

Ördög Nóri az Audi nagyköveteként igen komoly autókat vezethet, és erre a nyárra is kapott egy extra modellt.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Ördög Nóri az egyik legismertebb sztár, híresség, médiaszemélyiség idehaza, ráadásul rendkívül népszerű, aki gyakorlatilag folyamatosan képernyőn van. A kislánya lehet az utódja a képernyőn, sokat nőtt, és már most látszanak rajta azok a tehetségjegyek, melyek egykor Nórin is megmutatkoztak.

Nóri imádja a munkáját, bár elismeri, megcsapta a kiégés szele, ám mindig talál új motivációt. Egy nagyon is értékes személyiség, aki sokat tett le az asztalra, és egyedül is megállná a helyét az életben, de szerencsére nincs erre szükség, mert boldog házasságban él, és ezt nem sokan mondhatják el magukról. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Pláne ennyi idő múltán, de Nóriék jól menedzselik ezt az egészet, és közben a gyerkőcök is nagyon jól érzik magukat, például a világ másik felén, amikor az Ázsia Expresszben forgat az édesanyjuk. Ez legutóbb is így volt, és olyan kalandokban volt részük, mint azelőtt soha, kezdve a földrengéssel.

Nóri már idehaza élvezi a jó időt, és mindezt a tőle megszokott stílusos módon teszi. Fantasztikus formában van, csodálatosan állnak rajta a ruhák, a bikinik, a különböző formák, és ez a kabrió Audi is nagyon jól mutat mellette. Azt kell mondjuk, Nóri szerencsés, de egyúttal meg is dolgozott azért, hogy az legyen.

„A nap kisütött, kezem a gombon. Ahogy elegánsan siklik hátra a tető, beköszön a világ a fejem fölött. Megérkeztem… Pedig még csak most indulok. Szabad vagyok, azt érzem. A suhanás öröme a bőrömön játszik. Az út az enyém. Élek. Kabriózom.” – osztotta meg élményeit a nagy kabriózás közepette.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.