Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Komolyabb edzői feladatot kapott a Liverpool legendás csatára

Ez egy újabb nagy lépés afelé, hogy Fernando Torres a közeljövőben akár topcsapatot irányítson valahol.

...svg content...Fotó: Fernando Torres spanyol labdarúgó bejelenti visszavonulását a Tokióban rendezett sajtótájékoztatóján 2019. június 23-án. A világ- és Európai-bajnok 35 éves csatár, aki az Atlético Madridban többször, illetve a Liverpoolban, a Chelsea-ben, az AC Milanban és a Szagan Toszuban is megfordult, a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját és Európa Ligát is nyert. MTI/EPA/Majama Kimimasza
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Torres még mindig csak 40 esztendős, és ha megnézzük azt, hogy már 2019-ben, öt évvel ezelőtt visszavonult, joggal gondolhatjuk azt, hogy ez korai volt a részéről. Ronaldo ehhez képest 39 éves, gólkirály és ott van az Európa-bajnokságon.

Ugyan Torres nem nyert Aranylabdát, kiváló csatár volt, és a legjobb időszakát egyértelműen a Liverpoolnál töltötte, majd hozott egy rossz döntést. 2011-ben ugyanis a Chelsea futballistája lett, ahol nagyon kevés gólt szerzett, 110 mérkőzésen mindössze 20x volt eredményes, és az AC Milan színeiben sem tudott mit kezdeni. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Hiába igazolta le olasz klub, rossz üzletet csináltak vele, és 2015-ben már kölcsön is adták az Atleticónak. Nevelőegyüttese végül úgy döntött, megvásárolja a játékjogát, de már ott sem tudta hozni azt a teljesítményt, mint régen.

Egy ideje edzősködik, 2021-től egészen mostanáig az U19-es csapatot irányította Madridban, mot azonban komolyabb munkával bízták meg, mert az Atletico Madrid B csapatát fogja edzeni. Az ifjúsági csapattal korábban két címet és egy Bajnokok Kupáját nyert, így kiérdemelte a lehetőséget. A B csapat jelenleg a spanyol bajnokság harmadik vonalában játszik, onnan szeretnének feljutni.