Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Az Arsenal kapusa a vendégdrukkerek előtt ünnepelt – az egyik hátba rúgta (videóval)

MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mindenki tiszteletlen volt mindenkivel a botrányos véget ért rangadón.

Az már a Tottenham – Arsenal mérkőzés előtt teljességgel nyilvánvaló volt, hogy nem éppen egy barátságos sörmeccsre készülnek a felek, azonban a mérkőzés végén zajló jelenetek így is elég erősre sikerültek.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Történt ugyanis, hogy az Arsenal kapusa, Aaron Ramsdale a Tottenham drukkerei előtt ünnepelte a kétgólos sikert, mire Richarlison dühében meglökte a kapust – számolt be róla az ESPN.

Az incidenst követően szétválasztották a feleket, Ramsdale viszont a lelátóról kapott egy rúgást. A legfrissebb hírek szerint a Tottenham részéről már vizsgálják a videófelvételeket, az agresszív drukkert várhatóan örökre kitiltják a klub stadionjából.

Mindeközben Richarlison is megszólalt az eset kapcsán, aki úgy vélekedett, hogy Ramsdale tiszteletlen volt a szurkolókkal. A 71. percben becserélt brazil szerint nem érdemel büntetést azért, mert meglökte az Arsenal kapusát.

„Tiszteletben kell tartani a másik csapatát. Ami nem tetszett, hogy az Arsenal kapusa a mi szurkolóink előtt ünnepelt. A sajátjai előtt kellett volna, nem pedig a mieinket hergelni” – mondta Richarlison.