Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Árpa Attila szerepet kapott egy indiai filmben Indiában (videóval)

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa Attilára felfigyeltek Indiában, és kapott egy nagyobb szerepet az egyik készülő produkcióban, ami egyúttal azt is jelentette, hogy a világ másik felén forgat.

Árpa Attila nagyon nagy utat járt be az életében, és a karrierjében, mialatt az egész ország megismerhette őt. Kevesen lehetnek a magyarok közül, akik nem tudják, ki Árpa Attila, akit legutóbb A Nagy Ő-ben láthattunk a TV2-n.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Az 51 éves A Nagy Ő számára is érdekes utazás volt a megújult műsor második évadában szerepelni. Több olyan oldalát is megismerhették a nézők, amikről eddig nem tudtak, vagy mást gondoltak róla.

Attila végül nem jött össze odakint a választottjával, bár a pontos okok nem ismertek. Annyi bizonyos, hogy jóban maradtak, és ki tudja, mit hoz a jövő, mert a sors sokszor több mint kiszámíthatatlan.

Talán arra sem gondolt a színész, hogy egy nap nagyobb szerepet fog kapni egy indiai filmben. Márpedig megtörtént, miután felfigyeltek rá, és a kisebb szerepet egy nagyobb követte, egyenesen Indiából.

Tavaly egy indiai filmben kapott egy kisebb szerepet, amit Budapesten forgattak. Ezt követően egy nagyobb szerepet kínáltak neki egy másik mozifilmben, ráadásul egy elég neves rendezővel, és már Mumbaiban forgatnak.

Még több bulvár: G.w.M. a Szerencsekerékben: „Van pénzem” (videóval)