Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

A Nagy Ő: üvegeket törtek el Árpa Attila fején a lányok, majd összeesett (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg soha nem gondoltak volna arra a lányok, hogy valami hasonlóban lesz részük A Nagy Ő-ben, márpedig megtörtént.

Árpa Attila egy nagyon szórakoztató karakter, aki tele van meglepetésekkel, de emellett rendkívül határozott. Bea kapcsán is láthattuk mindezt, amikor gyors döntést hozott, és végül elköszönt tőle a versenyben.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

Nagyon érdekes pillanatokon vagyunk túl, és ami még ennél is jobb hír, sok hasonló vár ránk a folytatásban, bár már csak összesen öt lány van versenyben Attiláért. Ők azok öten, akik gyakorlatilag eljutottak a döntő közelébe, és esélyük van egy komoly kapcsolatra a sztárral.

Tavaly Tóth Dávidnak nagyon rövid ideig tartott a kapcsolata szíve választottjával, így még inkább kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi lesz Attilával. Ehhez azonban újabb és újabb lányoktól kell megválnia.

Az egyik feladat részeként üvegeket kellett eltörniük Attila fején, ami elsőre bizarrnak tűnhetett, ám ezek nem igazi üvegek voltak. A forgatásokon használnak hasonlókat, melyekkel nem tesznek egymásban kárt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2