Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Újabb áremelés a Diginél: van, ami 109 százalékkal drágul

Mint kiderült, a havidíjak jelentős emelkedése után a kiszállási díjon, valamint az óradíjon is emel a cég.

...svg content...Fotó: Digi
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Úgy tűnik, mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a Digi ügyfeleként szerelőt szeretne kihívni a későbbiekben: a szolgáltató ugyanis július 6-tól 11 500 forintra emeli a kiszállás díját, ami eddig 5500 forintba került, vagyis 109 százalékos emelésről van szó.

Minderről a Media1 egyik olvasója számolt be a portálnak, miután levelet kapott a Digi Kft.-től nemrégiben. De abból arra is fény derül, hogy mindezek mellett az óradíj is emelkedik, bár ebben az esetben kisebb mértékű az áremelés.

Mint írják, az eddigi 5000-ről 7000 forintra emelkedik a tarifa, ami ebben az esetben 40 százalékos drágulást jelent. Egyébként januárban is arról írtunk, hogy március 1-től áremelés jön a szolgáltatónál: esetenként 50 százalékot meghaladó drágulásról jött hír.

Míg áprilisban arról számoltunk be, hogy új csatornákkal bővíti kínálatát a Digi, sokak által várt csatornák érkeznek a kínálatba. A bővítéssel a digitálisan sugárzott csatornák száma 88-ról 93-ra bővült.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.