Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Rendkívül látványos aranyszínű fogékszerrel villant Beckham fia

Fotó: Instagram/David Beckham
not image

Hujber Dávid

2022. április 10. - 02:07

A Beckham-család továbbra is nagyon jól érzi magát, és ez természetesen a gyermekekre is igaz, akiknek nemigazán kell aggódniuk a pénz miatt.

Azzal, hogy David Beckham világsztárrá vált a futballpályán, és a felesége is sok pénzt keresett az énekes karrierjének ideje alatt, borítékolhatóvá vált, hogy a gyerekeik soha nem fognak anyagi gondokkal küszködni.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

David és Victoria azóta csak tovább bővítette a vagyonát, számos jó befektetésük volt, és még mindig nagyon népszerűek. Noha Beckham már hosszú évek óta visszavonult és üzletemberként, nagykövetként dolgozik, sok támogató számára vonzó a neve.

Időről időre hallhatjuk, hogy mennyi pénzt fizetnek neki a különböző világmárkák vagy események. Egyáltalán nincs oka panaszkodni, és ez nyilván ez a gyerekek számára is jó hírt jelent, mert nem kell aggódniuk a pénz miatt.

Máris jönnek az első kritikák Sáfrány Emese szívszorító szakításos bejelentését követően

Ugyanakkor emeljük ki, hogy a család nagyon jó nevelésben részesíti a gyerekeit, egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy elszálltak volna. Mindenki szerényen kezeli a hírnevet, a vagyont, de nyilván nem vetik meg a luxust.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.