Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Máris jönnek az első kritikák Sáfrány Emese szívszorító szakításos bejelentését követően

Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy Sáfrány Emese bejelentette, már nincs együtt a párjával, befutottak az első kritikus megjegyzések.

Valóban úgy tűnik, ez a szakítások éve, sok sztár jelentette be, hogy külön folytatják tovább. Hosszú évek óta nem volt példa hasonlóra, hogy mondhatni tömegesen jelentsék be a válásokat és a szakításokat a párok.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Legutóbb Emese iratkozott fel erre a listára, miután kiderült, hogy nem működik a kapcsolatuk Ádámmal. Mint az várható volt, a negatív vélemények is megérkeztek, nem mindenki vette ezt jó néven, és hangot is adtak a véleményüknek.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink.” – ismerte el a bejelentésében Emese.

Ben Affleck hatalmas gyémántgyűrűvel jegyezte Jennifer Lopezt, jöhet az álomesküvő

„Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből.” – folytatta a szívszorító posztjában a sztár, akinek nyilván ez most egy nehezebb időszak.

Lapozó: 1 2