Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,276 $

Nagyon úgy néz ki, hogy Ansu Fati ott fogja hagyni Barcelonát

Barcelona, 2021. október 20. Ansu Fati, a Barcelona játékosa (b) és Heorhij Buscsan, a Dinamo Kijev kapusa a labdarúgó Bajnokok Ligája E csoportjának harmadik fordulójában játszott FC Barcelona - Dinamo Kijev mérkõzésen Barcelonában 2021. október 20-án. MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Ansu Fati környékéről egyre több olyan hangot hallani, ami szerint amennyiben a Barcelona továbbra sem változtat a játékos helyzetén, távozni lesz kénytelen.

Előzmény:

 

A Barcelona számára az egyik jelenleg is nyitott kérdés Ansu Fati jövője, aki sorozatos sérülései miatt kiesni látszik a klub kegyeiből, amit a Cadena Ser szerint nem néz túl jó szemmel a focista édesapja, Bori Fati.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Erről beszélt legalább a lap szerint a klub sportigazgatójának, Mateu Alemanynak hétfői tárgyalásukon, ahol amiatt is panaszkodott, hogy a játékos, akit sokan Lionel Messi örökösének is tartottak, idén már csak pár percnyi játéklehetőséget kap.

Fati támogatói szerint Xavi nem bánik vele igazságosan és nem értik, miért kap ilyen játéklehetőséget, ezt tiszteletlenségnek gondolva. Apja és az ügynöke, Jorge Mendes azt is kilátásba helyezték, ha ez így folytatódik, akkor távozni lehet kénytelen Fati, bár ő egyelőre még maradna.

Alemany mindenesetre a lap szerint azt mondta az apának, hogy nem terveznek megválni Ansu Fatitól, valamint, hogy az edző döntése, mennyit játszik a játékos. Ennek ellenére az, hogy körülötte ennyire sértettek az emberek, könnyen lehet, hogy a végjátékot készíti elő a karrierje barcelonai fejezetét illetően.