Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Videón az angol szurkolók hatalmas őrjöngése az Eb-elődöntő után

Az angol szurkolók mindig nagyon érzelmesek, érdemes megnézni a róluk készített amatőr felvételeket az Európa-bajnokságról.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Anglia megint bejutott a döntőbe az Európa-bajnokságon, noha erre nem sokan fogadtak volna, látván az eddigi teljesítményüket. Nemrég még poharakkal dobálták a szövetségi kapitányt, akire hamarosan félistenként tekinthetnek, ha legyőzik Spanyolországot.

Rendkívül nehéz feladatok lesz, mert a spanyolok nagyon erősek, egyértelműen ők a toronymagas favoritok, de talán ez adja meg a motivációt Angliának. A vesztes Hollandia nagyon dühös volt a büntető miatt, majd Koeman után Van Dijk azt mondta, az is beszédes, hogy milyen gyorsan távozott a pályáról a játékvezető. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Az angolok nem foglalkoztak ezzel, a szurkolók szó szerint tomboltak, mintha csak megnyerték volna az Európa-bajnokságot. Ritkán visz véghez olyasvalamit egy csapat, mint Anglia, akik sorozatban második alkalommal is döntőt játszanak. Az előzőt Olaszország ellen bukták el, és a mostani ellenfelük sokkal esélyesebb.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.