Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Ancelotti szűk kerettel számol, ennek a hat sztárnak mutathatnak ajtót

Carlo Ancelotti, a spanyol Real Madrid vezetőedzője, mielőtt megkezdődik csapatának a német Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott első mérkőzése a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2014. április 23-án. (MTI/EPA/Juanjo Martin)
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Real Madrid az elmúlt két átigazolási időszak során nem mutatott kiemelt aktivitást, inkább távozókról lehetett részükről eddig beszámolni.

Az elmúlt két szezon során mindössze David Alaba érkezett egyedül a blancókhoz, érte legalább egy eurócentet sem kellett fizetnie a spanyol fővárosi együttesnek. Noha pletykákról azért lehet hallani, például Kylian Mbappé érkezéséről, ami még mindig lóg a levegőben.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

A Real Madrid számos nagyobb távozót is elszenvedett, Sergio Ramos és Raphael Varane is elhagyta többek között a klubot. A Fichajes értesülései szerint azonban a távozók listája tovább bővülhet, ráadásul meglehetősen nagy nevekkel is.

Carlo Ancelotti ugyanis szűk kerettel számol, az olasz tréner eleve nem szokott bő kerettel dolgozni, mely szokásán most sem tervez változtatni. Ennek pedig számos fiatal tehetség és sztár láthatja a kárát.

Úgy tudni ugyanis, hogy Isco, Martin Ödegaard, Mariano Díaz, Rodrygo, Takefushi Kubo és Luka Jovic sem szerepel Ancelotti elképzelései között, így mind a hat játékos távozhat a Real Madrid csapatától még ezen a nyáron.

Nem olyan azonban a helyzet, hogy minden áron meg akarnak szabadulni e hat játékostól, így csak a megfelelő ajánlatok esetében engednék el őket. Helyettük Ancelotti fiatalokkal számol, mint Antonio Blanco, Miguel Gutiérrez, Mario Gila, Victor Chust és Sergio Arribas.

Kockázatos azonban Ancelotti ezen filozófiája, ugyanis a tavalyi év során is súlyos sérüléshullám sújtotta a Real Madridot, amitől egy időben mindössze 11 felnőtt játékos volt a keretükben. Ez a pech pedig idén sem zárható ki a hosszú szezon miatt.