Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Ancelotti szerint a Real Madrid rossz meccset játszott a Lipcsével

Egyáltalán nem volt elégedett Carlo Ancelotti a Real Madrid játékával, szerinte ez egy rossz mérkőzés volt a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid csak neccesen jutott tovább a Bajnokok Ligája következő körébe, és meglepetésre hazai pályán egy 1-1-es döntetlenre voltak képesek a Lipcse ellen, így az idegenben szerzett találat döntött. Willi Orbán gólja ugyancsak kemény üzenet volt a spanyolok számára, akik az elmúlt időszakban nem tudják hozni a korábbi formájukat.

Ez már a Bajnokok Ligájában is látszik, és ezután várhatóan csak nehezebb ellenfeleik lesznek. Ancelottinak gyorsan kell reagálnia a helyzetre, és arra nem panaszkodhat, hogy nem elég erős a keret, mert már Bellingham is visszatérhetett, aki a következő két spanyol fordulóban a Valencia elleni piros lapja miatt nem fog játszani. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

„Rossz meccs volt, alacsony intenzitással.” – kezdte a mondandóját Ancelotti a Movistarnak a Lipcse elleni meccs után. „A pszichológiai aspektus kondicionálta a játékunkat. Egy minőségi ellenféllel szemben léptünk pályára, akik úgy játszottak, hogy nem volt veszítenivalójuk, mi pedig az elejétől a végéig behúztuk a féket.”

„Szenvedtünk, de a lényeg, hogy bejutottunk a negyeddöntőbe, ott vagyunk.” – idézte az olasz szakembert az ESPN. „Az volt az elképzelés, hogy többet nyomunk az energikus középpályásainkkal, de fékeztük magunkat. Nem presszingeltünk, lassan játszottunk a labdával, nem voltunk közvetlenek, ahogyan oldalpasszok sem.”

„Nyilvánvalóan ez nem volt egy jó este, ami az én hibám. Néha ez a Bajnokok Ligájában is megtörténhet. Velünk pontosan ez történt a Chelsea ellen odahaza, és néha egy rossz meccs miatt kieshetsz.” – utalt ezzel a 2022 áprilisi találkozóra a Real Madrid vezére, aki tudja jól, ez nem lesz elegendő a folytatásban, ha megint BL-t akarnak nyerni.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.