Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

Videóra vették Alonso reakcióját Ocon monacói dobogós helyezéséről

Fernando Alonso az elsők között gratulált korábbi csapattársának, aki az Alpine versenyzője maradt, viszont így is dobogós lett.

Fotó: A győztes Max Verstappen, a Red Bull holland címvédője (k), Fernando Alonso, az Aston Martin második helyezett spanyol versenyzője (j) és Esteban Ocon, az Alpine harmadik helyezett francia versenyzője (b) pezsgővel locsolja egymást a pódiumon a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Monacói Nagydíjának eredményhirdetésén 2023. május 28-án. MTI/AP/Luca Bruno
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem is lehet kérdés, hogy Fernando Alonso jól döntött, amikor aláírt az Aston Martinhoz, ahol szintén igen komoly összegeket keres a Forma-1-ben. Ez azonban már távolról sem a pénzről szól, hiszen régóta várt egy versenyképes gépre.

Azok, akik leírták őt, komoly hibát követtek el, mert Alonso bizonyítja, még mindig az egyik legjobb. Emiatt is lenne érdekes és izgalmas látni, mit tudna kezdeni egy Red Bullal Max Verstappen csapattársaként. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Valószínűleg a holland világbajnok messze nagyobb nyomás alatt lenne, de a Red Bullnál ezt nem fogják meghúzni, legalábbis erősen valószínűtlen. Alonso jól érzi magát az Aston Martinnál, és noha ő sem tud mit kezdeni a Red Bullal, rendre ott van a dobogón.

A Monacói Nagydíjon is nagyot ment, és idén először másodikként ért célba. Verstappen közben kezd elhúzni a bajnokságban, viszont ettől még lehetnek hasonlóan jó, vagy még jobb futamok a szezonban.

Esteban Ocon öröme is beszédes volt, ami nem véletlen, mert a harmadikként ért célba, bár egyik alkalommal majdnem lezúzta Carlos Sainz Jr. a Ferrarival. Alonso pedig az elsők között gratulált a korábbi csapattársának.