Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Így ünnepelte este Alonso újabb dobogóját az Aston Martin a pályán (videó)

Fernando Alonso karrierjében nagyon rég volt példa hasonlóra, hogy ilyen mennyiségben szerezze a dobogókat a Forma-1-ben.

...svg content...Fotó: EPA/JOEL CARRETT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso számára eddig álomszerűen alakul a 2023-as F1-es szezon, miután három harmadik hellyel nyitotta a sort az Aston Martinnal. Legutóbb Ausztráliában bizonyította, még mindig az egyik legjobb, bár Carlos Sainz Jr. gondoskodott róla, hogy legyen miért izgulnia.

Érdekesség, hogy Alonso pályafutásában ezelőtt kétszer volt példa arra, hogy az első három futamon dobogós tudott lenni. Ez még 2005-ben volt a Renault-val, abban az évben, amikor megszerezte az első címét, illetve 2006-ban, aminek a végén duplázott. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Noha a harmadik helyen áll a bajnokságban, nehéz lenne azt mondani, hogy esélyes a címre, annyira nagy az előnye a Red Bullnak a pályán. Nehéz elképzelni, hogy ne Max Verstappen legyen ismét a bajnok, amivel már háromszoros világbajnok lenne.

Ettől függetlenül ez is hatalmas eredmény az Aston Martinnak, és minden esélyük megvan arra, hogy Bakuban is dobogóra álljanak egy hónap múlva. Alonso stabilitása és sebessége sokat hoz a konyhára, nem beszélve arról, hogy szinte képtelen hibázni.

A csapat rendkívül boldog volt Alonso dobogója miatt, az ünneplés sem maradhatott el. Erről láthattok alább egy videót, benne a főszereplőkkel, miközben már a Nap is alábukott, sötétségbe borult az Albert Park.