Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Két aligátor és egy medve összecsapását vették videóra

Egy floridai folyóban történt a ragadozók összecsapása.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Két aligátor és egy medve összecsapását vették videóra Amerikában – számolt be a 24.hu az USA Today cikkére hivatkozva. Mint írják, egy floridai folyóban történt a ragadozók összecsapása, amit egy kajakozó örökített meg.

A felvétel elején látható, amint a medve békésen úszkál a folyóban, majd hirtelen feltűnik egy aligátor. A medve azonban nem riad meg, nem vált irányt, azonnal lecsap a hüllőre és kezdetét is veszi az első ütközet. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az emlős látszólag könnyedén felülkerekedik ellenfelén, majd tovább úszik, ám nem sokkal később egy másik kihívó is feltűnik. A második aligátort két gyors csapással rendezi le a medve, aki ezután is úgy folytatja útját, mintha mi sem történt volna.

Az állatvilágban olykor elképesztő küzdelmekre kerül sor, ezeket pedig előfordul, hogy a közelben tartózkodók meg is tudják örökíteni. Márciusban például azt vették videóra, ahogy egy gyilkos bálna egyedül végez egy nagy fehér cápával.

A harc mindössze pár percig tartott, de annál nagyobb ritkaságszámba ment: tengerbiológus szakértők szerint ez volt az első ilyen dokumentált eset. Míg áprilisban egy krokodil és egy fekete mamba harcát vették videóra, s a történéseket az arra járók mellett egy lármás rétisas is nyomon követte.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.