Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Alig takarja valami Kourtney Kardashian dús kebleit

Kourtney aztán tudja, hogy mivel hívja fel magára a figyelmet, ez a ruha pedig pontosan erről szól, eszméletlenül szexin áll rajta.

...svg content...Fotó: Instagram/Kourtney Kardashian
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nők közül sokan rivalizálnak egymással, amire a férfiak egyfajta örök kérdésként tekintenek. „Miért van erre szükség?” – teszik fel a kérdést. „Miért figyelik egymást az utcán?” – hangzik el egy követő megválaszolatlan kérdés.

Igen, ez a kérdések kérdése, ami mögött inkább az húzódhat, hogy egyszerűen csak ötleteket szerezhetnek egymástól, bár néha az irigység is előjön. Hangsúlyozzuk, ez távolról sem igaz minden nőre, félreértés ne essék… Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Ezek olyan „női” dolgok, és a szerkesztőségen belül sem kaphattunk igazi választ erre a kérdésre, de annak mindenképpen örülünk, amikor kvázi egymást motiválják ezekkel a különböző szettekkel a „gyengébbik nem” képviselői.

Dua Lipa megmutatta aktuális fenékformáját, ami több mint 5 millió likeot ért

Vannak, akik egészen magas szinten művelik a divatot, és olyan természetességgel jelennek meg, hogy azt már tanítani kellene. Kourtney Kardashian nyugodtan indíthatna egy ilyen diskurzust, mert minden a helyén van nála.

Az ehhez hasonló mélyen kivágott ruhadarabok pedig nem állnának úgy rajta, ha nem lenne ennyire határozott. Csak úgy árad belőle az erotika, az önbizalom, mintha más csak szimplán felvette egy szimpla pólót.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.