Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Alig takarja valami Kourtney Kardashian dús kebleit

Fotó: Instagram/Kourtney Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kourtney aztán tudja, hogy mivel hívja fel magára a figyelmet, ez a ruha pedig pontosan erről szól, eszméletlenül szexin áll rajta.

A nők közül sokan rivalizálnak egymással, amire a férfiak egyfajta örök kérdésként tekintenek. „Miért van erre szükség?” – teszik fel a kérdést. „Miért figyelik egymást az utcán?” – hangzik el egy követő megválaszolatlan kérdés.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Igen, ez a kérdések kérdése, ami mögött inkább az húzódhat, hogy egyszerűen csak ötleteket szerezhetnek egymástól, bár néha az irigység is előjön. Hangsúlyozzuk, ez távolról sem igaz minden nőre, félreértés ne essék…

Ezek olyan „női” dolgok, és a szerkesztőségen belül sem kaphattunk igazi választ erre a kérdésre, de annak mindenképpen örülünk, amikor kvázi egymást motiválják ezekkel a különböző szettekkel a „gyengébbik nem” képviselői.

Dua Lipa megmutatta aktuális fenékformáját, ami több mint 5 millió likeot ért

Vannak, akik egészen magas szinten művelik a divatot, és olyan természetességgel jelennek meg, hogy azt már tanítani kellene. Kourtney Kardashian nyugodtan indíthatna egy ilyen diskurzust, mert minden a helyén van nála.

Az ehhez hasonló mélyen kivágott ruhadarabok pedig nem állnának úgy rajta, ha nem lenne ennyire határozott. Csak úgy árad belőle az erotika, az önbizalom, mintha más csak szimplán felvette egy szimpla pólót.