Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Kim Kardashian extrém forró képet villantott magáról

Kim Kardashian egy falatnyi bikiniben mutatta meg az aktuális testét, és inkább bele sem gondolunk, mi lenne, ha ezt magyar sztárként tenné meg.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Kim Kardashian egy falatnyi bikiniben mutatta meg az aktuális testét, és inkább bele sem gondolunk, mi lenne, ha ezt magyar sztárként tenné meg.

Érdekes megfigyelni a magyar és a külföldi reakciókat a sztárok posztjai alatt. A Magyarországon élő emberek ingerküszöbe bizonyos szempontból sokkal alacsonyabb, amire már számtalan példát láthattunk. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Időről időre nemigazán értjük ezeket a reakciókat, mert néhányan mindenbe képesek belekötni, és mintha csak túl konzervatívak próbálnának lenni. A legkisebb erotika is sok tud lenni számukra, de még egy ártatlan képbe is belekötnek.

Emiatt lennénk nagyon kíváncsiak, hogy mit tennének, ha például Kim Kardashian magyar lenne, és ugyanilyen képeket publikálna magáról. Valószínűleg soha nem látott gyűlölethullámot indítana el pár embernél…

Nicole Scherzinger ezzel a dekoltázzsal óceánokat lenne képes kettéválasztani

Persze nem mondjuk azt, hogy ne kapna keményebb kritikákat a világhírű médiaszemélyiség, de hozzá képest a legtöbb magyar sztár rendkívül visszafogott. Ha csak az egyik új képét vesszük alapul, akkor biztosan ezt mondhatjuk.

A bikini felső része nem mondható extrának, független attól, hogy szépen kihangsúlyozza a melleit. Alul azonban már csak egy falatnyi darab takarja az intim részt, amit egy rendkívül vékony pánt fog közre.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.