Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Elszálló albérletárak: fél évig lakott egy férfi egy sanghaji bevásárlóközpontban

Az eltelt hónapok alatt egy sátrat, egy ágyat, egy íróasztalt és egy ergonomikus széket is szerzett magának, elektromos eszközeit is fel tudta tölteni.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy sanghaji fiatalember úgy döntött, ahelyett, hogy egy másik albérletet keresne, inkább egy bevásárlóközpont lépcsőházába költözik. A rejtőzködés pedig olyan jól ment neki, hogy csak fél évvel később fedezték fel, hogy már teljesen berendezkedett.

A Shanghai Daily egy videót is megosztott a közösségi oldalán, amelyen a férfi látható. Mint kiderült, az eltelt hat hónap alatt egy sátrat, egy ágyat, egy íróasztalt és egy ergonomikus széket is szerzett magának, „lakhelyét” a lépcsőház egyik lépcsője alatt alakította ki. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Emellett telefonnal és laptoppal is rendelkezett, amiket a pláza más részein tudott csak feltölteni, mivel a lépcsőházban nem voltak konnektorok. Sátorra állítólag azért volt szüksége, hogy el tudjon bújni, ha valaki esetleg épp arra jár.

Az egyik biztonsági őr még így is rátalált, de megengedte neki, hogy maradjon. Ugyanis a férfi azzal mentegetőzött, hogy csak szüksége van egy helyre, ahol tanulhat. Ám a plázában dolgozó többi biztonsági őr nem így gondolta, október 30-án rátaláltak és letartóztatták.

A 24.hu a Metro és a New York Post cikkére hivatkozva azt írja, egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mikor és miért határozott úgy a férfi, hogy a bevásárlóközpontban kezd új életet, ám Kínában korábban is előfordultak már hasonló esetek.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.