Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Két meccset rendeznek ma az Európa-bajnokságon

Délután és kora este sem lesz mérkőzés az Európa-bajnokságon, de 21 órától kettőt is figyelemmel követhetünk.

...svg content...Fotó: Olasz (b) és spanyol szurkoló a németországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Spanyolország-Olaszország mérkőzés előtt a gelsenkircheni AufSchalke Arénában 2024. június 20-án. MTI/EPA/Christopher Neundorf
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nemrég ismét interjút adott Csoboth Kevin, a magyar válogatott legújabb hőse, akinek sok pénzébe kerülhetett a gólja, mivel visszafelé az úton mindkét benzinkúton ő állta a számlát a többieknek, de valószínűleg a prémiumból bőven futja erre, mert a találata rengeteget érhet a folytatásban az Európa-bajnokságon.

Még ennél is fontosabb, hogy Varga Barnabás állapota stabil maradt, de még egy kis ideig kórházban kell maradnia, addig a válogatott folytatja az edzéseket, függetlenül attól, hogy nem tudják, továbbjutnak-e az Európa-bajnokságon. A többi csoport eredményétől függ mindez, ugyanakkor jók az esélyek. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Ma este 21 órától két mérkőzést rendeznek, amik akár izgalmasak is lehetnek. Albánia Spanyolországgal fog összecsapni a B-csoportban, ahol a spanyolok 6 pontosak, addig az albánok 1 egységet gyűjtöttek. A másik oldalon pedig Horvátország feszül össze Olaszországgal, ami egy abszolúte háromesélyes mérkőzés. Az 1 pontos horvátok is nyerni szeretnének az eddig 3 pontot gyűjtött olaszok ellen, amire lehet esélyük. A Horvátország-Olaszország mérkőzést fogja élőben adni az M4 Sport, ahol már 20 óra 15 perckor megkezdik a felvezetést.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.