Sokkolóan nagy heti fizetést ajánlott a PSG Messinek

not image

A T-800-as

2021.február.7 - 09:23

A legfrissebb hírek szerint a párizsi klub minden idők legmagasabb fizetésével próbálja magához csalogatni az argentin világsztárt.

Lionel Messi tartotta magát az ígéretéhez, és nem váltott klubot a téli időszakban. Hetekkel ezelőtt tisztázta, hogy csak a szezon végén fog dönteni a folytatásról, ami hamarosan aktuálissá válhat, mivel a szerződése lejár.

Június végén veszíti érvényét a jelenlegi kontraktusa, amiről nemrég több érdekesség is kiszivárgott. Eddig is tudhattuk, hogy Messi őrületen nagy összeget keres, de többeket még inkább sokkolt az, amiket a kontraktusban láthattak.

A Barcelona számára nem lesz könnyű megtartani Messit, mivel súlyos anyagi gondokkal küszködnek, míg a rivális PSG és Manchester City nemcsak az aktuális fizetését lenne képes állni, hanem azt még növelheti is.

A Sportsmole a Daily Starra hivatkozva arról számolt be, hogy a PSG heti 800 000 fontot ajánlott Messinek a szerződése részeként. Ez még barátok között is több mint heti 323 millió forintot jelentene az argentin rekordernek.

Állítólag a Barcelona szupersztárja és legértékesebb játékosa jelenleg egy klubbal sem folytat tárgyalásokat a jövőjéről. Korábban a Manchester Cityt tartották a legnagyobb favoritnak, és ha az akkori katalán elnök nem tesz keresztbe Messinek, aki benyújtotta a távozási szándékát, már tavaly nyáron a Premier League-ben lehetett volna.

Azóta a PSG tűnik favoritnak, és a francia bajnokok a pletykák szerint egy 40 millió fontos aláírási pénzt ajánlottak fel, ami egyelőre nem került elfogadásra. Bármi is lesz a vége a történetnek, Messi valószínűleg a következő években is őrült összegeket fog keresni, de az szinte biztos, hogy a jelenlegi fizetését nem kaphatja meg a következő években, ha a Barca játékosa marad.