Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Aguero-nak Twitch-stream alatt volt egy kisebb szívritmuszavara

Fotó: Sergio Aguero, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában játszott Olympique Lyon - Manchester City mérkőzésen Lyonban 2018. november 27-én. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szívproblémák miatt idő előtt visszavonult világsztárnak Twitch-stream közben volt egy kisebb szívritmuszavara.

A Manchester City legendája, aki a Barcelonában játszott utoljára, a héten szívritmuszavarral küzdött streamelés közben a Twitchen. Hatalmas rajongótáborral rendelkezik a platformon, ami Spanyolországban mérhetetlenül népszerű.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Ezen a héten Ilbai Llanos mellett streamelt, majd azt lehetett látni, hogy Aguero megáll, és odanyúlt a mellkasához. Llanos hamar kiszúrta, valami nincs rendben, és megkérdezte a 34 éves rekordert, hogy jól van-e, szüksége van-e orvosra.

Ekkor Aguero azt válaszolta, szerinte egy mini szívritmuszavara volt. A 90min azt írja a cikkében, hogy amiatt nem volt szükség orvosi beavatkozásra, mert van egy chip a volt játékos szervezetében, ami érzékeli, ha gond van, és jelet küld.

Később folytatni tudta a streamelést, de ez az eset is megmutatta, miért kellett idő előtt befejeznie a karrierjét, még 2021-ben. A Manchester Cityben 390 meccs alatt 260 gólt szerzett, amivel igazi legendává vált, és fájó, hogy ilyen módon kellett visszavonulnia, mert nagy tervei voltak a Barcával.

Valószínűleg már világbajnok lenne Lionel Messiékkel, ha nincs ez a szívprobléma. Nem kizárt, hogy legalább csereként számítottak volna rá, de valamiért az égiek másképpen döntöttek.