Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

A pletykák után először posztolt közös képet Curtis a szerelmével

Minden a legnagyobb rendben van közöttük, boldogok, de a közösségi média ereje őket is elérte, méghozzá negatív módon.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szinte azonnal rengeteg negatív hozzászólás született Curtis oldalán, amikor kiderült, hogy ki az új kedvese. A sportoló ocsmány, sértő hozzászólásokat is kapott a külsejéről, és ezek olyan dolgok, amiket nehéz lehet elviselni.

Noha eleinte azt mondta, nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal, most mégis úgy döntött, hogy törli magát az Instagramról. A rapper ezt nem tette meg, és egészen közel került ahhoz, hogy 300 ezer feliratkozója legyen a világhírű platformon. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A sztárduó őszintén beszélt a döntésről, és most, nem sokkal a pletykák után megjelent az első közös kép, amin mindketten mosolyognak, mint tették azt a korábbi felvételeken is. Ez mindenképpen jó jel, és remek dolog, hogy nem hagyták magukat befolyásolni.

Opitz Barbi fenékvillantós videóval tüzelte fel a közönségét, egyesek kiakadtak miatta

„Amit érzek irántad, elég ha te és tudom, senkinek semmi köze hozzá…Senkire nem tartozik. Azt gondolom, bizonyítottunk egymásnak ebben a 8 hónapban. Szeretlek” – írta az érzelmes posztjában Curtis.

Tehát a pár továbbra is együtt van, közösen terveznek, bármennyire is mások mást látnak bele ebbe a kapcsolatba, amihez nincs joguk, hiszen mindenkinek van magánélete, amit tiszteletbe kell tartani, és jobb nem átlépni a határt.