Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Opitz Barbi fenékvillantós videóval tüzelte fel a közönségét, egyesek kiakadtak miatta

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Barbi megmutatta, hogy az aktuális fenékformájával és annak méretével sincs gond, koronavírus ide vagy oda, továbbra is fitt.

Mindig van lehetőség arra, hogy karban tartsuk magunkat, a többi csak kifogás. Az ember sokkal könnyebben talál magának kifogásokat, minthogy nekikezdjen valaminek, például egy rendes edzésnek.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Részben egyet tudunk érteni, főleg most, amikor a koronavírus miatt a lehetőségek tárháza nagyon korlátozottá vált, de ilyenkor mindig arra gondolunk, hogy később sokkal nehezebb lesz visszaszokni, ha most nem adunk bele mindent.

Többek között Berki Mazsi sem mondott le az edzés lehetőségéről, és legutóbbi egy videós összeállításban mutatta meg, hogy milyen fenékgyakorlatokat végez, amit imád. Láthatjuk, hogy meg is van ennek a hatása.

Tóth Andi sírva jelentkezett be az Instagram oldalán

Opitz Barbi javarészt otthon végez edzéseket, legalábbis a posztjai alapján erősen erre lehet következtetni. Bármilyen hasonló tartalmat is dobjon ki magáról az Instagramra vagy a TikTokra, a rajongók nagyon boldogok.

Most különösen, hiszen Barbi megmutatta az aktuális fenékformáját. Voltak, akik ennek nem örültek, és rosszallták az énekesnő videóját. Többségében azonban az eddig megszokottakhoz hasonlóan pozitív kommentek születtek. “Istenem, miért kell a se**ed mutogatni??? Ezt sosem fogom megérteni??? Vajon azért, hogy a férfiaktól kapj undorító kommenteket te drága?? Szánalmas vagy” – írta az egyik hozzászóló.