Clouds
21 Budapest
Dollár
359,54 Ft
Euró
389,96 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,738 $

A Nagy Ő: drámai körülmények között azonnal távoznia kellett az egyik nőnek

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Árpa Attila igyekezett megértő lenni, de nála is van egy határ, nem volt más választása, elköszönt az egyik lánytól, aki ekkor már szerelmes volt.

Egy ideje tudni lehetett, hogy Bea komoly bejelentésre készül Árpa Attilának, ami végül meg is történt. Először levelet írt A Nagy Ő-nek, melyben egy privát esti beszélgetésre invitálta, hiszen volt egy komoly mondandója.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Olyasvalamit mondott el, amit eddig csak a családja tudott, más nem. Attila kíváncsian várta, hogy miről van szó, majd egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy itt most több mint éles a helyzet, és hasonlóra még nem volt példa A Nagy Ő-ben.

Bea elmesélte annak a háttértörténetét, hogy miért kezdett el magáról erotikus tartalmakat készíteni. Nehezen beszélt róla, de ki kellett mondania a dolgokat, hogy fair legyen a helyzet, és Attila dönteni tudjon.

Elárulta, 17 éves korában került el otthonról, és elég korán megismerte az élet valódi oldalát. Később betoppant egy szerelem, hirtelen a semmiből, és azt érezte, hogy rendben van, megtalálta az igazit. Végül felbukkant egy nő is, aki azt mondta, keresi Bea párját, mert már együtt vannak egy éve. „Eléggé kikészültem.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2