Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

A Nagy Ő: Árpa Attila németül kezdett el beszélgetni a lányokkal (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mivel anyanyelvi szinten beszél németül a filmsztár, mindez nem okozott számára problémát, akárcsak egyes lányoknak sem.

Árpa Attila egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy átadja az utolsó rózsáját, ám még mindig sok nő van versenyben érte. Az egyik legnagyobb fordulat részeként Erika visszatért a villába, miután kapott egy második esélyt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ez Attilára is igaz lehet, hiszen Erika mondhatott volna nemet, és akkor soha nem tudjuk meg, mi alakulhatott volna még ki közöttük. A lányok rögtön érezni kezdték, hogy Erika ezzel valószínűleg Attila listájának élére került.

Minden epizód nagyon intenzív, és mindig van valami váratlan bennük, mialatt a lányok közötti feszültség új szintre lépett. Nemcsak egymás mögött beszélik ki a másikat, hanem szemtől szemben is mennek a csipkelődések.

Nem egy sértést hallhattunk már a műsor alatt, és sokan csak most szembesülnek ezzel, hiszen eddig nem láthatták a felvételeket. Nincs megállás, folytatódik a küzdelem Attiláért, most épp sörfesztiválos hangulatban.

Attila gyorsan német nyelvre váltott, és mint azt hallani fogjátok az előzetesben, több lány is értette, hogy mit beszélt a filmsztár. Ami pedig ezután következik, az megint nagyon izgalmas és látványos lesz.

Még több bulvár: Felülnézetből a medencéből kiemelkedő bikinis Koroknyai Virág